Home Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Az eladásra kínált törtarany, vagy más nemesfém tárgyat ékszerbecsüs kollégánk tesztsavakkal megvizsgálja, megállapítja hány karátos és tömegét hitelesített mérlegen leméri. (Pl: 14 karátos törtarany, 32.1 gramm). Ha a becsüs nem tudja egyértelműen azonosítani az aranyat, akkor röntgen készülékkel megpróbáljuk ezredrész pontosan megállapítani az arany tartalmat. A vizsgálat 3 percet vesz igénybe. Ez a vizsgálat csak megfelelő nagyságú sík felületű tárgyakon végezhető el, továbbá a platinával ötvözött arany esetében sem alkalmazható tökéletes biztonsággal. ( pl. fogarany ötvözet ).

 

arany ékszer – arany felvásárlás

14K törtarany árfolyam 18K törtarany árfolyam 24K törtarany árfolyam

999.9 törtezüst árfolyam 925-ös törtezüst árfolyam 800-as törtezüst árfolyam

Cégünk hitelezési tevékenységet nem folytat.
A törtarany felvásárlás kizárólag az erre a célra alkalmasan kialakított irodánkban történik, mivel a törtarany felvásárlás csak üzlethelyiségben végezhető legálisan.

TÖRTARANY FELVÁSÁRLÁS: mind fémjelzett, mind fémjelzetlen, de akár sérült, szakadt ékszereket is azonos áron vásárolunk meg. Az arany felvásárlás újrahasznosítási céllal történik. Ha az ékszer idegen anyagot (kő, gyöngy, porcelán) tartalmaz, azt a vásárlás előtt eltávolítjuk. A fehérarany ára nem különbözik a sárga arany árától.
Gyémántot is vásárolunk, 0,25 karát felett szakértői vizsgálat után teszünk ajánlatot.

Áraink a törtarany vagy más nemesfém tárgy kő és idegen anyag nélküli tömegére vonatkoznak.

Törtarany felvásárlás diszkréten, magas árakon. Magyar Aranykereskedő Zrt. 1137 Budapest XIII. kerület Vígszínház utca 5.

Ha a vizsgálat során nem lehet pontosan meghatározni az eladásra felkínált törtarany aranytartalmát, akkor lehetőség van a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóságnál az adott ékszer laboratóriumi körülmények közötti bevizsgálására. NEHITI árak

Az eladott törtarany ellenértékét készpénzben kifizetjük vagy kérésére azonnali elektronikus banki átutalással fizetjük.

A törtarany felvásárlás során az adás-vételről vételi jegyet állítunk ki, melyhez elengedhetetlenül szükséges az eladó valamely személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványa az alábbiak közül.

(személyazonosító igazolvány, útlevél, valamint kártya formátumú vezetői engedély)

 

© Copyright 2012-2019 Magyar Aranykereskedő Zrt.